hei, orang-orang gila fotografi sekalian!

klphotoawards.comdeadline extended sampai hujung minggu ni, wei!

nak ambik gambar apa? ambiklah gambar makcik sidai kain ke, abah dok basuh krete ke, adik conteng dinding ke, mamak kupas bawang ke… atau tak apa kata ambik gambar batang hidung awak sendiri. janji gambar tu ada rupa manusia tengah doing something. bak kata lady gaga, papa-paparazzi, papa-paparazzi.

takde camera digital? itu bukan masalah, brader! camera along yang pakai filem tu kan ada. ada gaya2 nostalgia lagi. or, camerafon canggih dan hebat 5 megapixels yang abang beli pakai duit scholarship tu kan ade?

so, tunggu apa lagi? jom i take picture of you, you take picture of me, i love you, you love me…~

About these ads

One thought on “hei, orang-orang gila fotografi sekalian!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s